Browtastic Henna Brows - Beauty Praktijk Alma Boerland

Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken!!! BrowTastic Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid. BrowTastic Henna biedt 10 kleuren welke met elkaar gemixt kunnen worden om zo tot een geweldige poedervorm tattoo-effect te komen in iedere gewenste kleur en dat tot 5-21 dagen afhankelijk van client huid type en wenkbrauw nazorg. Op de wenkbrauw haartjes blijft de tint tot wel 6 weken zichtbaar!

Een BrowTastic Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling;, wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat. ten slotte een speciale shampoo wordt gebruikt voor het openen van de haarschubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. Een ware SPA behandeling voor uw wenkbrauwen!!!

Onze Producten

Nu zijn er een heleboel vragen over allergieën. In het buitenland, zijn ze vaak "stiekem" met de henna. Om zo donker mogelijk te krijgen voegt men vaak goedkope synthetische ingrediënten en hoge percentages van PPD toe aan de henna. Dit is niet verwerkt in de BrowTastic! Onze formule is exclusief voor ons in Europa en kan niet worden gekopieerd. Wij hebben de veiligste eye-brow henna in de professionele markt. Browtastic Producten zijn allemaal veilig verklaard door een safety accessor en de NVWA!

Henna Brows €29,50

Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085*

* bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden.

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 1999- Alma Boerland | Powered by Xenodesign